Verliefd op El Salvador

Ik ben verliefd. Verliefd op El Salvador. El Salvador, het kleinste land van Centraal-Amerika met misschien wel de meest roerige geschiedenis. Jarenlang geteisterd door burgeroorlogen maar nu hard aan het werk om zichzelf op te bouwen. Het is bijzonder om te zien dat zo’n klein land zoveel prachtige plekken en stukken natuur kan bevatten: van zwarte stranden tot groene jungle en van kleurvolle dorpen tot spuwende vulkanen.

In dit prachtige, nog onontdekte land, genieten we volop van ons avontuur. We maken veel nieuwe vrienden, beleven veel avonturen en stappen in de ochtend in een lokale bus zonder te weten waar we eigenlijk naartoe willen gaan. Plannen worden gewijzigd door tips van locals en mensen die we leren kennen, en een week in El Salvador worden twee weken in El Salvador.

Elke dag worden we wakker met kriebels in onze buik: wat zou dit prachtige land ons vandaag brengen? Eindelijk dringt het tot me door: die reis waar ik al mijn hele leven van droom ben ik nu aan het maken en het is alles wat ik had durven hopen.

Ik kan werkelijk niet geloven dat er zo weinig reizigers in dit prachtige land zijn, maar dat maakt de reis extra mooi. El Salvador, een van de mooiste landen die ik ooit heb bezocht en waar nog veel blogposts over zullen volgen!

handtekening

10 thoughts on “Verliefd op El Salvador

 1. ja inderdaad naar dit land zou je niet vanzelfsprekend naar toe gaan, maar zoals je al verteld, nog niet ontdekt door de toerisme, en dan is het veel natuurlijker, we hopen hier nog veel foto’s van te zien, dus Dennis!

 2. Wat mooi om te horen dat jullie het zo fijn hebben!
  Zo te horen genieten jullie er iedere dag met volle teugen van, heerlijk en een geweldige levenservaring voor jullie beiden.
  xxx papa en Corina

 3. Ik kan me indenken dat jullie regelmatig kriebels hebt, het is toch ook geweldig wat jullie doen en meemaken. veel foto’s maken en veel schrijven om zoiets nooit meer te vergeten!! Geniet lekker verder.

  1. Ik had zelf ook vrijwel niets over El Salvador gehoord, maar ik vind het echt een prachtig land! Zeker een aanrader om op je bucketlist te zetten 😉

  2. Dankjewel! Wij wisten ook weinig over El Salvador toen we er naartoe gingen haha. Maar het is echt een aanrader om op je bucketlist te zetten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *