#18 Picture Perfect

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden. Dus af en toe houd ik met pijn en moeite mijn mond dicht en laat ik Dennis met zijn fotografisch talent een mooi stukje van de wereld zien waar geen verdere uitleg bij nodig is. ‘Just smile and  wave look boys!’

Deze week: Atacama woestijn, Chili

San Pedro de Atacama (1)

San Pedro de Atacama (12)

San Pedro de Atacama (14)

San Pedro de Atacama (16)

San Pedro de Atacama (19)

San Pedro de Atacama (21)

San Pedro de Atacama-47

San Pedro de Atacama (26)

handtekening

12 thoughts on “#18 Picture Perfect

  1. Dag Kim en Dennis,

    Waanzinnig leuke blog, dank voor alle mooie plaatjes! Ik vroeg mij af of het mogelijk is om een van jullie een mailtje te sturen, ben werkzaam als redacteur voor een reisprogramma en ben benieuwd naar jullie ervaringen in Zuid Amerika. Dank en groeten, Daan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *