#13 Picture Perfect

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden. Dus af en toe houd ik met pijn en moeite mijn mond dicht en laat ik Dennis met zijn fotografisch talent een mooi stukje van de wereld zien waar geen verdere uitleg bij nodig is. ‘Just smile and  wave look boys!’

Deze week: Otovalo Markt, Ecuador

Otovalo (2)

Otovalo (6)

Otovalo (15)

Otovalo (17)

Otovalo (23)

Otovalo (26)

Otovalo (33)

Otovalo (41)

Otovalo (42)

Otovalo (45)

Otovalo (50)

Otovalo (53)

Otovalo (28)

Otovalo (55)

handtekening

7 thoughts on “#13 Picture Perfect

  1. Prachtige foto´s! Krijg wel echt de kriebels van die harten (of wat zijn het?), dat varken en die arme kippetjes… Soms kom ik hier ook van die gekke dingen tegen waar ik als vegetariër liever snel voorbij loop haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *